Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Επιστημονική μελέτη για το καλύτερο υλικό ρούχων

 

Η μελέτη βασίζεται στις συχνότητες που παράγονται από το υλικό των ρούχων, και στην «πλαστική» εποχή που ζούμε, όπου η ένδυση έχει παραδοθεί σε αυτήν και μάλιστα με άκρως τοξικό ανακυκλωμένο πλαστικό, η σπουδαίας σημασίας αυτή μελέτη, δείχνει πώς η παγκόσμια διακυβέρνηση νοιάζεται τάχα περισσότερο για τον πλανήτη, παρά για τους ανθρώπους που τον κατοικούν

Το 2003, έγινε μια μελέτη από μια Εβραία γιατρό, τη Heidi Yellen, σχετικά με τις συχνότητες ενός υφάσματος. Σύμφωνα με αυτήν τη μελέτη, το ανθρώπινο σώμα έχει χαρακτηριστική συχνότητα 100 και το οργανικό βαμβάκι είναι το ίδιο – 100.  Η μελέτη έδειξε ότι εάν ο αριθμός είναι μικρότερος από 100, επιβαρύνει το σώμα.

Ένα άρρωστο, σχεδόν νεκρό άτομο έχει συχνότητα περίπου 15, και εκεί είναι ο πολυεστέρας, το ρεγιόν και το μετάξι. Το μη οργανικό βαμβάκι καταγράφει μια χαρακτηριστική συχνότητα περίπου 70. Ωστόσο, εάν το ύφασμα έχει υψηλότερη συχνότητα, δίνει ενέργεια στο σώμα. Εδώ μπαίνει το λινό ως σούπερ ύφασμα. Η συχνότητά του είναι 5.000. Το μαλλί είναι επίσης 5.000, αλλά όταν αναμειγνύεται με το λινό, οι συχνότητες αλληλοεξουδετερώνονται και πέφτουν στο μηδέν. Ακόμη και φορώντας ένα μάλλινο πουλόβερ πάνω από ένα λινό ρούχο σε μια μελέτη κατέρρευσε το ηλεκτρικό πεδίο. Ο λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι ότι το ενεργειακό πεδίο του μαλλιού ρέει από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ αυτό του λινού ρέει προς την αντίθετη κατεύθυνση, από δεξιά προς τα αριστερά.

Σε ένα email με ημερομηνία 2/10/12, η Δρ. Yellen εξήγησε τη διαδικασία αυτής της μελέτης:

«Η συχνότητα καθορίστηκε από έναν τεχνικό, τον Ivanne Farr, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό όργανο σχεδιασμένο από έναν συνταξιούχο καθηγητή A&M του Τέξας που ονομάζεται μηχανή Ag-Environ. Είχαμε μια δημόσια επίδειξη με κοινό στο σπίτι του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, του Bob Summers.

«Ο Bob Graham, ο εφευρέτης, μας είπε ότι το μηχάνημα του δημιουργήθηκε για να αναλύει τις χαρακτηριστικές συχνότητες των γεωργικών προϊόντων για να βοηθήσει τον αγρότη να προσδιορίσει τη σωστή στιγμή ανάπτυξης της συγκομιδής. Ο καλός αυτός κύριος, εντόπισε και συγκεκριμένες συχνότητες που εντόπιζαν επίσης ασθένεια και είχε στραφεί στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να γίνουν καλά.

«Ο Bob Graham δήλωσε ότι ήταν μια "συχνότητα υπογραφής της ταυτότητας του είδους αυτού του φυτού". Το mHz είναι διαφορετικό, μας είπε ότι θα ήταν το ίδιο με το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.

«Αν μπορούσαν να υπάρξουν καλύτερες συσκευές, οπότε θα ψάχναμε για περισσότερες επιλογές. Υπάρχει μια συσκευή που ανέπτυξε ένας λαμπρός Αμερικανός επιστήμονας γεωργίας που μετράει τη συχνότητα των λευκών ειδών. Δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα ένα, αλλά ελπίζουμε σύντομα!

«Ο Δρ Philip Callahan, ένας διακεκριμένος γιατρός και ερευνητής, μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη αυτής της ενέργειας χρησιμοποιώντας φύλλα φυτών συνδεδεμένα σε έναν παλμογράφο. Πριν από περίπου έξι μήνες, με επισκέφτηκε στην Καλιφόρνια και μου έδειξε μια νέα εξέλιξη. Είχε ανακαλύψει ότι το λινό ύφασμα, όπως προτείνεται στα Βιβλία του Μωυσή, λειτουργεί ως κεραία για την ενέργεια. Διαπίστωσε ότι όταν το καθαρό ύφασμα λιναριού τοποθετούνταν πάνω από μια πληγή ή έναν τοπικό πόνο, επιτάχυνε πολύ τη διαδικασία επούλωσης. Χρησιμοποιούσε επίσης το ύφασμα λιναρόσπορου ως εξελιγμένη κεραία για τον παλμογράφο του. Αυτό είναι το όργανο που χρησιμοποιεί για να προσδιορίσει την ενέργεια του λιναριού».

Εάν η ιδέα των συχνοτήτων είναι νέα για εσάς, μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε για τον Dr. Rife και τις σπουδές του στη δεκαετία του 1920. Δεν σπούδασε ιδιαίτερα το ύφασμα, αλλά η έρευνά του εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρουσα.

«Ο Αμερικανός εφευρέτης Δρ. Royal Raymond Rife πέρασε τρεις δεκαετίες μελετώντας συγκεκριμένες συχνότητες δόνησης που «σκοτώνουν» εκατοντάδες μικροοργανισμούς. Ήδη από το 1920, ο Rife θεώρησε ότι οι μικροοργανισμοί που προκαλούν ασθένειες δονούνταν με συγκεκριμένους ρυθμούς ταλάντωσης, και ότι εάν αυτοί ήταν καλύτερα κατανοητοί, μπορεί να εξαλειφθούν με ασφάλεια από έναν αντίθετο ρυθμό δόνησης.

«Με την τεχνογνωσία του στην οπτική, ο Rife ανέπτυξε μικροσκόπια με ανάλυση έως και 17.000 φορές σε διάμετρο σε σύγκριση με το τυπικό 2.500. Με τη βοήθεια των υψηλής ισχύος μικροσκοπίων του, ο Rife παρατήρησε μεθοδικά και καταλόγισε τα αποτελέσματα, καθώς εξέθεσε παθογόνους μικροοργανισμούς σε συντονισμένο συντονισμό από ηλεκτρονικές συχνότητες. Κατά τη διάρκεια της τριακονταετούς έρευνας του για δονήσεις, ο Rife καθιέρωσε αυτό που ονόμασε Mortal Oscillatory Rate (MOR) για εκατοντάδες παθογόνα που προκαλούν ασθένειες.

«Στο έργο του, ο Rife επιβεβαίωσε χιλιάδες ζωντανές δονητικές συχνότητες. Προσδιόρισε ότι η μέση συχνότητα ενός υγιούς ανθρώπινου σώματος ήταν μεταξύ 62 και 72 Hz και ότι όταν η συχνότητα πέσει κάτω από αυτόν τον μέσο όρο, σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο. … τα αιθέρια έλαια μπορούν να εγγραφούν έως και 320 Hz. … Ο Rife χαρτογράφησε σχολαστικά ένα ζωντανό μωσαϊκό ενεργειακής δόνησης, αλλά ήταν απλώς πολύ μπροστά από την εποχή του για να τον εκτιμήσουν για τη συνεισφορά του». -Σελ. 19-20 του Whole Health, από τον Mark Mincolla Ph.D.

Hot News

ΗΠΑ: Συνεδρίαση Συμβουλίου για Αναπηρίες για τη χημική και ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία

  Ένα βήμα μπροστά για τη δικαίωση ατόμων με χημική και ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία, που συχνά εμφανίζεται άτομα να είναι ευαίσθητα και ...