Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Συνεδρίαση Συμβουλίου για Αναπηρίες για τη χημική και ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία

 

Ένα βήμα μπροστά για τη δικαίωση ατόμων με χημική και ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία, που συχνά εμφανίζεται άτομα να είναι ευαίσθητα και στα δυο

Στη Συνεδρίαση του Συμβουλίου για τις Αναπηρίες των ΗΠΑ, θα γίνει ίσως για πρώτη φορά, παρουσίαση για τη χημική και ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία.

Η Susan Molloy, η Magda Havas, η Sheena Symington και η Elizabeth Kelley έχουν προσκληθεί να παρουσιαστούν στο Εθνικό Συμβούλιο για τις Αναπηρίες στην επόμενη τριμηνιαία συνάντησή τους στις 12 Μαΐου 2022.

Ο τίτλος της παρουσίασής τους είναι Ηλεκτρομαγνητική και Χημική Ευαισθησία: Η πρόσβαση σε φροντίδα και θεραπεία σε ιατρικές εγκαταστάσεις είναι απαραίτητη για τη μείωση των διαφορών υγείας.

Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Μητρώου, με τις ώρες που θα λάβει χώρα.

Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η έκθεση σε χημικές ουσίες καθώς και σε πηγές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (γνωστές και ως «Electrosmog») – συμπεριλαμβανομένου του Bluetooth, του κινητού τηλεφώνου, του Wi-Fi και της ακτινοβολίας 5G – μπορεί να αρρωστήσει τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, η πολλαπλή χημική ευαισθησία (MCS) και η ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία (ES) αναγνωρίζονται και οι δύο ως ασθένειες που προκαλούν αναπηρία στις Η.Π.Α. Επιπλέον, πολλοί ιατροί εμπειρογνώμονες έχουν συμπεράνει ότι η παλμική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι πιθανώς αυτό που προκάλεσε το «Σύνδρομο της Αβάνας» στους Αμερικανούς διπλωμάτες και στα μέλη των οικογενειών τους.

Εκατομμύρια πλέον άτομα ανά τον κόσμο υποφέρουν από το Σύνδρομο Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας χωρίς να το γνωρίζουν καθώς η πληροφόρηση είναι ελλιπής, και καταφεύγουν σε φάρμακα, όπως παυσίπονα, φάρμακα για την αϋπνία, αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά κ.λπ αλλά και άλλες ουσίες.

Όπως εξάλλου είχε προβλεφθεί ήδη από τον προηγούμενο αιώνα, η Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία, θα είναι η «επιδημία του 21 Αιώνα» λόγω της ραγδαίας και χωρίς ουσιαστικό έλεγχο ανάπτυξης της ασύρματης τεχνολογίας.

Hot News

ΗΠΑ: Συνεδρίαση Συμβουλίου για Αναπηρίες για τη χημική και ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία

  Ένα βήμα μπροστά για τη δικαίωση ατόμων με χημική και ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία, που συχνά εμφανίζεται άτομα να είναι ευαίσθητα και ...